KoningsdagDodenherdenkingDauwtrappenAfsluitingsconcert

De Zonzeel Hooge Zwaluwe, Poolseweg 13
Hooge Zwaluwe,
+ Google Maps

Harmonie Alliance heeft ons uitgenodigd voor een uitwisselingsconcert voor het Groot Orkest. Dit concert zal op plaatsvinden op zondag 15 april in ontmoetingscentrum De Zonzeel in Hooge Zwaluwe, aanvang 14 uur en toegang is gratis.

Koningsdag

april 27 @ 09:00 - 11:00
De Kleine Schans Terheijden + Google Maps

De Harmonie begeleidt de festiviteiten tijdens Koningsdag. Natuurlijk zullen we een aubade brengen aan onze jarige Koning Willem-Alexander.

mei 2018

Dodenherdenking

mei 4 @ 19:00 - 20:15
Dorpsplein Terheijden + Google Maps

medewerking aan de Dodenherdenking in Terheijden

Dauwtrappen

mei 10 @ 06:00 - 14:00

De eeuwenoude traditie om te gaan dauwtrappen met Hemelvaartsdag  wordt ook dit jaar voortgezet. Vroeg uit de veren! Om 06.00 uur vertrekt onze harmonie vanaf café de Harmonie naar een nog nader bekend te maken bestemming. De Anthony Singers Terheijden (AST) en de Harmonie verzorgen een viering waarna wij gezamenlijk weer terugwandelen naar Terheijden. Het is een activiteit, boordevol muziek en gezelligheid, waarvoor iedereen van harte is uitgenodigd.

juni 2018

Afsluitingsconcert

juni 29 @ 19:00 - 21:00

De laatste repetitie vind ieder jaar plaats in de vorm van het afsluitingsconcert dat steeds op een andere locatie in Terheijden word5 gehouden. Als het even kan in de open lucht en anders in onze thuisbasis. Waar het dit jaar is wordt binnenkort bekend.

+ Exporteer Evenementen