14 t/m 17 september 2019: Kermis/Traaierie Harmonie Terheijden

september 14 @ 14:00 - september 17 @ 00:00

Lang was het onduidelijk of we op het vertrouwde plekje zouden kunnen staan omdat de herinrichting van de centrumroute Terheijden nu is gestart met de eerste werkzaamheden in de Markstraat. Met wat aanpassingen kan e.e.a. toch op ongeveer het vertrouwde plekje doorgaan.
Want een kermis die al sinds 1610 bestaat en waar veel verenigingen iets speciaals aan ophangen moeten we toch koesteren.

Dank aan de gemeente en Strukton!

De kermis

De kermis staat op het Dorpsplein en voor een deel op de Hoofdstraat.

• Op zaterdag 14 september opent onze slagwerkgroep om 14.00 uur met heel veel kabaal de kermis.
  • Zondag  15 september start de kermis gelijk met de Traaierie om 11.00 uur. De Traaierie is om 17.00 uur (bijna) afgelopen.
  • Maandag 16 september is er voor degenen die al die drukte niet zo zien zitten weer een prikkelarm uurtje, van half 6 tot half 7.
    Dat is op zich al een iets rustigere tijd en de muziek gaat op een belletje enz. na ook uit dan. Zo kun je de (klein)kinderen toch beter verstaan en als die eenmaal in de draaimolen zitten vergeet je dat er geen drukte en muziek is.
  • Op maandag en dinsdag 17 september start de kermis rond  15.00 uur. Voor de allerkleinste een mooie tijd omdat de iets grotere kinderen dan nog op school zijn.

De  Traaierie

De Traaierie vindt plaats op een iets compacter plekje. Ongeveer vanaf de zaak van Debbie richting rotonde tot voor de winkels in de Polderstraat. Compacter maar misschien daarom nog wel gezelliger.

Een aantal verenigingen en winkeliers heeft zich al aangemeld voor de Traaierie.
Dank daarvoor en we doen ons best er weer iets leuks van te maken.

Ook is het voor de kinderen mogelijk om met een kleedje tegenover de kramen te zitten om hun spulletjes te verkopen.

Naast muziek van Vur ne Keer en Nootdkreet luistert Muziekschool Hilda Veen de Traaierie op met optredens van aanstormend gitaartalent uit Terheijden

Voor iedereen die mee wil doen: meld je even aan  op jan@harmonieterheijden.nl dan krijg je meteen alle informatie.

Graag tot ziens op de kermis/Traaierie!

.

Begin: