• Dit event is voorbij.

19 mei en 2 juni 2019: Disneyconcert

mei 19 @ 14:00 - 16:30

Op zondag 19 mei geeft ons Opleidingsorkest, aangevuld met leden van het Opstaporkest, i.s.m. het Leerlingenorkest van St. Cecilia uit Chaam een 'Disney-concert' in Bellevue, Chaam. Het is een bijzonder sfeervol concert waarbij de echte Disney-liefhebber zijn of haar hartje kan ophalen.  Het concert o.l.v. Manuel de Wijs begint om 14.00 uur.

Repetities
In de voorbereiding naar dit concert vinden er naast de eigen repetities van de beide orkesten ook gezamenlijke repetities plaats. Samen naar een concert toewerken geeft veel plezier.

Om ook Terheijden te laten meegenieten van deze muziek vindt op zondag 2 juni hetzelfde concert plaats in café De Harmonie in Terheijden. Een andere locatie maar met dezelfde muzikanten. Het concert in Terheijden begint om 12.00 uur.

Noteer het alvast in uw/jouw agenda.

Datum:
mei 19