Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

8 december 2018: Zing ‘t van de Toren

8 december 2018 @ 20:30 - 22:30

Anthony Singers Terheijden en Muziekvereniging Harmonie Terheijden verzorgen op zaterdag 8 december een sfeervol meezingconcert in kerststijl in zaal 'De Abt' in Terheijden.

Aanvang

20.30 uur. De zaal is open om 20.00 uur.

Programma

Nadat er in ‘De Abt’al verschillende evenementen zijn geweest de afgelopen maanden, heeft dit concert toch wel twee kleine primeurs. Het is namelijk het eerste concert waarbij de nieuwe ruimte van ‘De Abt’ omgetoverd wordt tot een ware concertzaal, uiteraard totaal in Kerst-thema!

Daarnaast is ook de invulling van het concert een primeur in Terheijden. Het is namelijk een heus meezingconcert! Dit is in het leven geroepen onder de naam ‘Zing het van de Toren’ waarbij alle opbrengsten ten goede zullen komen aan de restauratie van onze toren! Ga lekker zitten en laat u verrassen door de klassiekers (en niet zo klassiekers), ten gehore gebracht door afwisselend de Anthony Singers Terheijden en Harmonie Terheijden. Hier en daar mag u ook een muzikaal steentje bijdragen in de vorm van de ingebouwde meezingmomenten. Of u nu kunt zingen of niet, dat maakt niet uit, hoe valser hoe beter! Geneer u niet en zing lekker mee, wie de buurman- of vrouw ook is. De tekst wordt geprojecteerd op een groot scherm zodat iedereen uit volle borst mee kan zingen.

Nadat het concert af is gelopen kunt u zich zeker nog even vermaken, want dan gaat de bar open! Ook is er aan de moderne mens gedacht in de vorm van een photobooth en misschien, heel misschien, komt de Kerstman ook nog langs. De Abt leent zich uitstekend voor een nazit, waarbij u natuurlijk ook van harte welkom bent!

Komt u ook een liedje meezingen?

Kaarten

De entreekaarten zijn vanaf 26 oktober verkrijgbaar bij café De harmonie en Drogisterij DIO Relinde Fijnaut.

Zitplaatsen 10,00 euro. Staanplaatsen 7,50 euro.

De opbrengsten worden gebruikt voor de restauratie van de toren.

Gegevens

Datum:
8 december 2018
Tijd:
20:30 - 22:30

Organisatoren

Harmonie Terheijden
Anthony Singers Terheijden