Oplawaai 17 februari 2019

Zondag 17 februari nam ons Opleidingsorkest samen met de opleidingsorkesten van Cecilia Princenhage, Euphonia Teteringen en Harmonie Kaatsheuvel deel aan Oplawaai! In 1 dag werden door de dirigenten Manuel De Wijs (Terheijden), Hilde Kiggen (Teteringen) en Anne Peters (Kaatsheuvel)  (in het Onze Lieve Vrouwelyceum in Breda 4 concertwerken ingestudeerd. Het instuderen begon met sectierepetities en later op de dag vonden de tuttirepetities plaats. Aan het eind van de middag werden deze werken aan het publiek ten gehore gebracht.
De dag werd georganiseerd door harmonie Cecilia Princenhage.
Aan alles was gedacht een lekker kopje koffie, thee of ranja met iets lekkers erbij, een heerlijke lunch, mooie ruimtes om te repeteren en voor de muziekkoffers. Werkelijk aan alles was gedacht. Harmonie Cecilia, in het bijzonder Karin van Eijk, ontzettend bedankt voor de leuke en leerzame dag!

Het voltallige orkest in concert tijdens Oplawaai

Paars en Paars
Manuel in opperste concentratie