Nieuwe dirigent Harmonie Terheijden

De transferperiode zit erop. Met ingang van 5 september is Martijn Krijnen (39) uit Maassluis de nieuwe 'muzikaal directeur' van onze vereniging.

In zijn hoofdtaak als dirigent van het groot orkest wil hij naar eigen zeggen het orkest naar een prachtig eindresultaat op een concert brengen. "Tijdens repetities en uitvoeringen dirigeer ik met hart en ziel. Muzikanten inspireren en motiveren, de lat steeds een beetje hoger leggen en tegelijkertijd ruimte geven aan de verschillende niveaus in een orkest, dat is wat ik goed kan."

Naast dat Martijn diverse orkesten dirigeert is hij ook actief als slagwerker in onder andere 'Het Doelen Ensemble'. Als vereniging waren wij erg blij dat wij met alle potentiele nieuwe "hoofdcoaches" een meer dan volledig elftal samen hadden kunnen stellen. Martijn wist tijdens de selectieperiode het hoogste doelsaldo te bereiken.

Ook het opleidingsorkest is vanaf dit seizoen gestart met een nieuwe dirigent, Jan van den Brand (61) uit Breda. Wij feliciteren hen dan ook van harte en kijken uit naar dit nieuwe concertseizoen!

Comments are closed.