Dauwtrappen 2019

Op donderdag 30 mei vond het dauwtrappen plaats. Dit jaar naar Hooge Zwaluwe, naar Ontmoetingscentrum De Zonzeel. In alle vroegte, om 0.600 uur, liepen de leden van het Groot Orkest en een leuke club dauwtrappers door de mooie natuur van Terheijden, Wagenberg richting Hooge Zwaluwe.
Eenmaal aan gekomen in De Zonzeel werd er een ontbijtje genuttigd en werden de droge kelen gesmeerd.
Om 08.00 uur was er een viering van het Groot Orkest met de Anthony Singers Terheijden en werden er mooie toepasselijke teksten uitgesproken naast de muziek van de harmonie en het koor.
Na het spelen van enkele gezellige nummers van Vur ne Keer was het de 'hoogste tijd' om te vertrekken richting Wagenberg

Rond de klok van 11.30 uur kwam het hele gezelschap aan 'Bij Bas' in Wagenberg. Daar is in een sfeervolle ambiance door een flink aantal muzikanten gezellige muziek ten gehore gebracht.

Rond 12.30 vertrok de harmonie met aanhang richting Terheijden om daar een aubade te brengen aan de eigenaar van restaurant De Buren ter gelegenheid van de opening van de zaak.

Na al het wandelen en muziek maken werd het tijd om in alle rust bij café De Harmonie de blaren te bekijken, een drankje te drinken en nog eens terug te kijken op deze mooie, gezellige dag.


Comments are closed.