Muziek in de school

Je wil heel graag bij de harmonie maar weet nog niet goed welk instrument je wil gaan bespelen. Geen probleem! Naast de proeflessen die we aanbieden, bieden we ook jaarlijks muziek in de school aan. Muziek in de school is toegankelijk voor alle Terheijdense schoolleerlingen van groep 5 tot en met groep 8. Vanaf januari tot en met de zomervakantie wordt er wekelijks op dinsdag van 14.45-15.45 uur muziek in de school gegeven op basisschool de Zeggewijzer.

In deze lessen leer jij van alles over muziek maken, instrumenten die er zijn en leer je alvast wat muzieknummers samenspelen. Samen sluit je de periode af bij het afsluitconcert van Harmonie Terheijden, waarin jij samen met je muzikale vrienden een optreden geeft.

Om de โ€˜financiรซleโ€™ drempel zo laag mogelijk te houden, betaal jij als ouder/ verzorger โ‚ฌ 30,- per kind, per seizoen. De algemene voorwaarden, die gelden bij de muziekopleidingen, zijn op de muziek in de school lessen niet van toepassing. Er geldt geen retourneerrecht op de eenmalige bijdrage die wordt betaald voor muziek in de school.

Het inschrijven voor muziek in de school kan via de contactbutton of via het inschrijfformulier.