Aanmelden voor lessen ‘Muziek in de school’

Ho ho ho kom maar eens kijken... πŸ₯•πŸ‘ŸπŸŽ…

Nu Sinterklaas weer in het land is, maar ook de Kerstman zijn retour maakt naar onze huizen, wordt het tijd hen te voorzien van de ultieme cadeautip: "Muziek in de school". 🎁

Wat houdt "Muziek in de school" precies in? 🎡

Het is een brede kennismaking met muziek, specifiek met instrumenten en de harmonie, in de vorm van groepslesjes. In deze lesjes leren de kinderen algemene muziektheorie en dus ook noten te lezen, maar daarnaast leren zij ook samen te spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes; muziek maak je intussen samen πŸ˜‰. Naast de bijdrage aan de algemene ontwikkeling van de kinderen, levert het natuurlijk ook erg veel plezier op vanwege het groepsverband.

Welke kinderen komen ervoor in aanmerking? πŸ‘¨πŸ½β€πŸ¦±πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ

Kinderen van alle drie de basisscholen in Terheijden, zittend in groep 5 tot en met 8.

Wie geeft "Muziek in de school?" πŸ‘±πŸ»β€β™‚οΈ

Niet geheel onbelangrijk bij bovenstaande is de leraar, Mathyn de Jong. Mathyn is leraar van de slagwerkgroep en geeft trommellessen, daarnaast is hij bekend als de muziekleraar van basisschool de Zonzeel in Terheijden. Naast het bijbrengen van kennis hecht hij veel waarde aan de gezellige sfeer binnen de lessen.

Wanneer en waar vindt het plaats? πŸ“…πŸ“

De lessen vinden plaats vanaf januari tot aan de zomervakantie van 2023, elke dinsdag van 14.45 tot 15.45. De locatie is basisschool de Zeggewijzer in Terheijden.

Wat is de prijs van de lessen? πŸ’Έ

De kosten voor "Muziek in de klas" bedragen in totaal € 30,- per kind. In Rondom de Toren is abusievelijk € 50,- vermeld.

Hoe kunnen de kinderen worden aangemeld? πŸ“ƒ

Uw kind kan worden aangemeld via onderstaand inschrijfformulier. Hierbij kunnen de kinderen, wanneer zij dit weten, al laten weten welk instrument zij graag zouden willen leren spelen. Het bestuur van de harmonie neemt vervolgens contact op.

Harmonie Terheijden kijkt uit naar de inschrijvingen en wenst jullie hele fijne feestdagen toe! 🎺🎷πŸ₯

Comments are closed.