Afscheid Leo Simons

Op vrijdag 15 maart jl. hebben de leden en het bestuur van onze vereniging afscheid genomen van Leo Simons, dirigent van het Groot Orkest. Leo heeft 17 jaar lang, met veel enthousiasme, het Groot Orkest gedirigeerd en was daarnaast ook geruime tijd dirigent van het Opleidingsorkest.


Naast het beeldje van "de Dirigent" (te zien op de achtergrond) ontving Leo nog een mooie glazen afbeelding met daarop de hoogtepunten met onze Harmonie en een fles Jack Daniels refererend aan het concert "A Nigth at Vegas"

Enkele van de vele hoogtepunten met het Groot Orkest waren de galaconcerten (Musicals in Concert, A night at the Movies, A night at Vegas, de feestelijke kerstconcerten in Antonius Abt en in café De Harmonie) en de diverse concoursen en uitwisselingen met andere orkesten (o.a. Grathem in Limburg).

Ook heeft Leo in 2008 met het Opleidingsorkest deelgenomen aan het TEMA. Dit staat voor Tielen Entertainment en Music Award). Het orkest heeft in haar afdeling onder zijn leiding een eerste prijs behaald. Na thuiskomst is dat uiteraard gevierd met een 'klein feestje'.

De leden en het bestuur hebben Leo tijdens het afscheid ook bedankt voor zijn grote inzet voor onze Harmonie. Naast deze inzet zullen wij ook zijn liefde voor de muziek en zijn grappen tijdens de repetities niet vergeten.


Leo bedankt!

Comments are closed.