Koningsdag 2022

27 April was het eindelijk zover. Na 2 jaar waarin Koningsdag niet als vanouds gevierd kon worden werden we in de vroege ochtend op verschillende plaatsen in het dorp gewekt met een reveille van Cees van de Luijtgaarden en Ruud Taks. Een feestelijk begin van een prachtige zonnige Koningsdag.

Rond 09.45 arriveerde de Harmonie bij het centrale plein van SOVAK waar de kinderen samen met hun vaders, moeders, opa's en oma's hun uiterste best deden hun fiets zo mooi mogelijk te versieren. Om 10.00 uur was iedereen zo'n beetje klaar en liep de Harmonie voorop in de rood-wit-blauw-oranje optocht richting De Schans. Een optocht waar maar liefst 170 kinderen met hun versierde fietsjes deelnamen. De kinderen werden hartelijk welkom geheten door de leden van het Oranjecomité die alle kinderen voorzagen van een lekker pakje drinken en zowaar een heuse vlieger. Een vlieger die bovenop de Schans toch met dat beetje wind de lucht in wilde gaan.

Het was een gezellige, zonnige, relaxte Koningsdag dankzij de medewerking van SOVAK, onze Harmonie en last but not least het Oranjecomité Terheijden.

Reveille door Cees van de Luijtgaarden en Ruud Taks
Harmonie op weg naar SOVAK
Harmonie op weg naar De Schans
Harmonie sluit Koningsdag af bij café De Harmonie

Comments are closed.